Middag

I det asiatiska köket kombineras många olika smaker, gärna vid en och samma måltid. Alla rätter på Miss Voon serveras i halvportioner, så att det ska vara lätt att kombinera och dela smakupplevelserna sinsemellan. Vi rekommenderar att man väljer 3-4 rätter per person vilket motsvarar förrätt samt huvudrätt.

EDAMAME
SEK 55
yuzusalt
H A M A C H I
SEK 190
new style sashimi, tryffel, ponzu
F J O R D L A X
SEK 175
tartar, jalapeño, forellrom, rättika
H U M M E R
SEK 235
taco, ananas, shizokrasse, shishimi
K A M M U S S L A
SEK 195
ceviche, avokado, chili, yuzu
O X R Y G G
SEK 170
råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi
T O N F I S K
SEK 170
crispy rice, yuzusoja, tobiko, vitlöksgräs
S K O G S S V A M P
SEK 160
dumpling, tryffel, nashipäron
R Å D J U R
SEK 195
tataki, löjrom, wasabi, rättika
BLACK COD
SEK 180
gratinée, den-miso, ingefärsskott
A N K L E V E R
SEK 210
terinne, plommon, wakame, shiso
A S C R Ä K O R
SEK 175
tempura, chili-vitlök, lime, sakura
F L Ä S K S I D A
SEK 170
bao, kimchi, hoisin, koriander
O X F I L É
SEK 245
robata, sesam, shiitake, sanchopeppar
L A M M R A C K S
SEK 180
korean bbq, gomadare, gurka
Omakase
SEK 850
7 rätter, köksmästarens val
Glass / Sorbet
SEK 45
fråga om kvällens smaker
M I S S V O O N 1 0 - S P I C E
SEK 105
créme brùlée
M A T C H A
SEK 125
roll cake, vit choklad, passionssorbet
C H O K L A D
SEK 120
fondant, körsbär, thaibasilikaglass
B A N A N
SEK 115
tempura, passionsfrukt, vaniljglass
M O C H I I C E
SEK 30

Glad mat är bra mat – det handlar om här och nu – om passionen & energin & självklart bra råvaror.

Jonas Svensson – Köksmästare

Take away

Måndag- Torsdag 17:15 – 22:00

Fredag – Lördag 17:15 – 23:00

Meny:

SALT

E D A M A M E – yuzu salt 45
H A M A C H I – new style sashimi, tryffel, ponzu 150
F J O R D L A X – tartar, jalapeno, forellrom, rättika 140
H U M M E R – taco, ananas, shizokrasse, shishimi 235
K A M M U S S L A – ceviche, avokado, chili, yuzu 190
O X R Y G G – råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi 170
T O N F I S K – crispy rice, yuzusoja, tobiko, vitlöksgräs 135
S K O G S S V A M P – dumpling, tryffel, nashipäron 130
R Å D J U R – tataki, löjrom, wasabi, rättika 155
B L A C K C O D – gratinée, den miso, ingefärsskott 145
A N K L E V E R – terinne, plommon, wakame, shiso 170
A S C  R Ä K O R – tempura, chili-vitlök, lime, sakura 140
F L Ä S K S I D A – bao, kimchi, hoisin, koriander 135
O X F I L É – robata, sesam, shiitake, sanchopeppar 195
L A M M R A C K S – korean bbq, gomadare, gurka 145

SÖTT

M I S S V O O N 1 0 – S P I C E – créme brùlée 85
M A T C H A – roll cake, vit choklad, passionssorbet 100
C H O K L A D – fondant, körsbär, thaibasilikaglass 95
B A N A N – tempura, passionsfrukt, vaniljglass 95
M O C H I I C E 30

Skicka din beställning till info@missvoon.se senast:

Måndag-Lördag: 16:30

Därefter kan du ringa in beställningen på 08-505 244 70.

Observera att beställningen måste bli bekräftad för att gälla.

Signature Cocktails – SEK 150

The drunken botanist
Gin, Lime, Kabosu, Chartreuse, Jalapeño, Coriander & Sugar.
Chrunchy Tsugaru
Apple, Bourbon, Kabosu, Ancho Reyes, Lemon, Cinammon & Fire.
Stranger in Moscow
Vodka, Lime, Blueberry, Ginger & Ori Sake.
Rice o'clock
Shochu, Tequila, Lemon, Ponzu and Simple Syrup.
Don't shoot the dove
Tequila, Cherry, Lime, Grapefruit & Truffles.
Born on the baijiu
Baijiu, Dessert Wine, Lemon, Cider & Honey Syrup.
Keyser suze
Calvados, Suze, Tonic Reduction.
All hail the king
Buttered rum, lime, sugar & coconut bitters
god save the queen
Bourbon, lemon, yuzu, coconut, cream & demerara
Kampai!
Gin, Ori Sake, Lemon & Rosemary.
Mamasan
Vodka, Coconut Cream, Kaffir Lime, Lime & “Mamasan Syrup”.
The devil wears flowers
Cognac, Amaro Montenegro, Dessert Wine & Liquorice Syrup.

Alcoholfritt - SEK 55

VIRGIN IN MOSCOW
Honey, Lime & Ginger Beer
NO WASTE PUNCH
Fruit and berry syrup, citrus, soda.
HOKKAIDO 75
yuzu, lemon & non-alcoholic sparkling wine

Frukost

På Miss Voon serverar vi frukost ala dagar i veckan, ingång via Elite Eden parks reception.

Måndag – Fredag: 06.30 – 10.00
Lördag: 07.00 – 11.00
Söndag: 07.00 – 11.00
Pris: SEK 195 / person

Välkomna!

Catering

Vi hjälper er gärna med både större och mindre cateringar samt skräddarsyr upplägget efter era önskemål. Vi kan bistå med både kockar och serveringspersonal och kan även hyra ut porslin.

Kontakta oss gärna på catering@missvoon.se.

Barskola

Vi ordnar gärna en barskola till din fest eller hemmamiddag. Våra duktiga bartenders lär ut grunderna i hur man bygger en drink, spritens historia, val av is och olika tekniker. Vi skräddarsyr upplägget efter dina önskemål.

Middag

I det asiatiska köket kombineras många olika smaker, gärna vid en och samma måltid. Alla rätter på Miss Voon serveras i halvportioner, så att det ska vara lätt att kombinera och dela smakupplevelserna sinsemellan. Vi rekommenderar att man väljer 3-4 rätter per person vilket motsvarar förrätt samt huvudrätt.

EDAMAME
SEK 45
yuzusalt
OSTRON
SEK 40
sichuan mignonette, citron
SASHIMIKOCKENS VAL
SEK
halv 150 / hel 250
HAMACHI
SEK 190
new style sashimi, tryffel, ponzu
FJORDLAX
SEK 175
tartar, jalapeño, forellrom, rättika
HUMMER
SEK 235
taco, ananas, shizokrasse, shishimi
OXRYGG
SEK 170
råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi
SKOGSSVAMP
SEK 160
dumpling, tryffel, nashipäron, miso, sojaböna
RÅDJUR
SEK 195
tataki, löjrom, wasabi, rättika
BLACK COD
SEK 180
gratinée, den-miso, ingefärsskott
ANKLEVER
SEK 210
terinne, plommon, wakame, shiso
FLÄSKSIDA
SEK 170
bao, kimchi, hoisin, koriander
OXFILÉ
SEK 245
robata, sesam, shiitake, sanchopeppar
LAMMRACKS
SEK 180
korean bbq, gomadare, gurka
OMAKASE
SEK 850
7 rätter, köksmästarens val
GLASS/SORBET
SEK 45
coupe Miss Voon
MISS VOON 10-SPICE
SEK 105
créme brùlée
MATCHA
SEK 125
roll cake, passionsfrukt, vit choklad
CHOKLAD
SEK 120
fondant, körsbär, thaibasilikaglass
MOCHI ICE
SEK 30

Take away

17:00 – 21:00
Måndag – Torsdag

17:00-21:00
Fredagar – Lördagar

 

Skicka din beställning  info.uppsala@missvoon.se

Efter kl 17:00 så kan ni ringa oss på  018-472 25 00

Observera att beställningen måste bli bekräftad för att gälla.

Sashimi Combo
SEK 130
wasabi, soja, wakame
Edamame
SEK 45
Yuzusalt
Fjordlax
SEK 135
tartar, rättika, jalapeño, forellrom
Hummer
SEK 180
taco, ananas, shizo, shishimi
Skogssvamp
SEK 135
dumpling, tryffel, nashipärson, miso
Oxrygg
SEK 130
råbiff, kimchi, sesam, tosazu
Black Cod
SEK 165
gratinée, den-miso, ingefärsskott
Lammracks
SEK 150
korean bbq, gomadare, gurka
Fläsksida
SEK 135
bao, kimchi, hoisin, koriander
OMAKASE 7-rätters
SEK 650
Miss Voons favoriter
SÖTT
SEK
Choklad
SEK 90
fondant, körsbär, thaibasilikaglass
Matcha
SEK 90
roll cake, passionsfrukt, vit choklad

På grund av det rådande läget är fredag luncherna stängt tills vidare.

Vi återkommer så fort i öppnar igen!

Vänligen maila reservation.uppsala@missvoon.se eller ring vår bokning mellan 12:00 – 16:00 på 018 – 472 25 00

Signature Cocktails – SEK 150

THE DRUNKEN BOTANIST
Gin, Kabosu, Charteuse, Jalapeño, Coriander & Sugar
CRUNCHY TSUGARU
Bourbon, Apple, Kabosu, Ancho Reyes, Lemon & Sugar
KEYSER SUZE
Calvados, Suze & Tonic Reduction
KANPAI!
Gin, Ori Sake, Lemon & Rosemary
THE DEVIL WEARS FLOWERS
Cognac, Amaro Montenegro, Dessert Wine & Liquorice Syrup
MAMASAN
Vodka, Coconut Cream, kaffir Lime, Lime & "Mamasan Syrup"
DONT´T SHOOT THE DOVE
Tequila, Cherry, Lime, grapefruit & Truffles
BORN IN THE BAIJU
Baijiu, Dessert Wine, Lemon, Cider & Honey Syrup
RICE O´ CLOCK
Shochu, Tequila, Lemon, Ponzu & Simple Syrup
ALWAYS AT VOON
STRANGER IN MOSCOW #17
Vodka, Shochu, Green Apples, Shiso, Lime & Ginger
ALL HAIL THE KING
Buttered Rum, Lime, Sugar & Bitters
GOD SAVE THE QUEEN
Bourbon, Yuzu Sake, Coconut Cream, Demerara & Lemon

Konferens

Vi ordnar gärna både heldags och halvdagskonferenser enligt önskemål, maila din förfrågan till oss på info.uppsala@missvoon.se

Catering

Vi hjälper er gärna med både större och mindre cateringar, och skräddarsyr upplägget efter era önskemål. Vi kan bistå med både kockar och serveringspersonal, och kan även hyra ut porslin.

Middag

I det asiatiska köket kombineras många olika smaker, gärna vid en och samma måltid. Alla rätter på Miss Voon serveras i halvportioner, så att det ska vara lätt att kombinera och dela smakupplevelserna sinsemellan. Vi rekommenderar att man väljer 3-4 rätter per person vilket motsvarar förrätt samt huvudrätt.

Mer information kommer inom kort.

SALT
SEK
EDAMAME
SEK 55
yuzusalt
OSTRON
SEK 40
sichuan mignonette, citron
SASHIMIKOCKENS VAL
SEK
halv 150 / hel 250
HAMACHI
SEK 190
new style sashimi, tryffel, ponzu
FJORDLAX
SEK 175
tartar, jalapeño, forellrom, rättika
HUMMER
SEK 235
taco, ananas, shizokrasse, shishimi
TONFISK
SEK 170
crispy rice, yuzusoja, tobiko, vitlöksgräs
OXRYGG
SEK 170
råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi
SKOGSSVAMP
SEK 160
dumpling, tryffel, nashipäron
BLACK COD
SEK 180
gratinée, den-miso, ingefärsskott
FLÄSKSIDA
SEK 170
bao, kimchi, hoisin, koriander
OXFILÉ
SEK 245
robata, sesam, shiitake, sanchopeppar
SEK
SÖTT
SEK
GLASS/SORBET
SEK 45
MISS VOON 10-SPICE
SEK 105
créme brùlée
CHOKLAD
SEK 120
fondant, körsbär, thaibasilikaglass
MATCHA
SEK 125
roll cake, vitchoklad, passionssorbet
MOCHI
SEK 30

Bar

Greatest Hits Vol1 140:-

THE DRUNKEN BOTANIST
Gin, Kabosu, Charteuse, Jalapeño, Coriander & Sugar
CRUNCHY TSUGARU
Bourbon, Apple, Kabosu, Ancho Reyes, lemon & Sugar
KEYSER SUZE
Calvados, Suze & Tonic Reduction
KANPAI!
Gin, Ori Sake, Lemon & Rosemary
MAMASAN
Vodka, Coconut Cream, Kaffir Lime, Lime & "Mamasan Syrup"
CRACK IT OPEN
Tequila, Umeshu, lemon & Condensed Coconut Milk
ALWAYS AT VOON
STRANGER IN MOSCOW #VOL.1
Vodka, Ori Sake, Blueberries, Lime & Ginger
ALL HAIL THE KING
Buttered Rum, Lime, Sugar & Bitters
GOD SAVE THE QUEEN
Coconut Cream, Bourbon, Yuzu Sake, Demerara & Lemon

NON ALCOHOLIC 55:-

NO WASTE PUNCH
Fruit Cordial, Citrus & Soda
YU-ZU FINE
Yuzu, Lemond & Soda & Non-alcoholic Sparkling Wine
VIRGIN IN MOSCOW #.1
Blueberries, Lime & ginger

Konferens

Mer information kommer inom kort.

Catering

Vi hjälper er gärna med både större och mindre cateringar, och skräddarsyr upplägget efter era önskemål. Vi kan bistå med både kockar och serveringspersonal, och kan även hyra ut porslin.