Middag

I det asiatiska köket kombineras många olika smaker, gärna vid en och samma måltid. Alla rätter på Miss Voon serveras i halvportioner, så att det ska vara lätt att kombinera och dela smakupplevelserna sinsemellan. Vi rekommenderar att man väljer 3-4 rätter per person vilket motsvarar förrätt samt huvudrätt.

EDAMAME
SEK 45
yuzusalt
FJORDLAX
SEK 175
tartar, jalapeño, forellrom, rättika
HUMMER
SEK 210
taco, ananas, shizokrasse, shishimi
RÖDING
SEK 160
sashimi, tarorot, yuzu-soya, ostronkrasse
KAMMUSSLA
SEK 175
tom ka, kaffir lime, kålrabbi, kokos
TONFISK
SEK 170
pokè, avokado, senbei, wasabi
LÖJROM
SEK 190
spring roll, rotselleri, sudachi, dill
TRYFFEL
SEK 165
chawanmushi, pumpa, shiitake
OXRYGG
SEK 160
råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi
IBERICO
SEK 180
robata, gochujang, gurka, sesam
ANKA
SEK 160
dumpling, miso, citrongräs, chili, sojaböna
TEMPEH
SEK 165
tempura, majs, bella verde, chili-tofu
GLASKRABBA
SEK 170
bao, kimchi, ramslök, nashi päron
HAVSABBORRE
SEK 180
kushiyaki, yuzu, avruga, gurka
LAMMRACKS
SEK 195
robata, koriander, ingefära, citron
BLACK COD
SEK 170
gratinée, den-miso, ingefärsskott
Omakase
SEK 750
8 rätter, köksmästarens val
Glass / Sorbet / Mochi
SEK 35
coupe Miss Voon
RABARBER
SEK 115
koji-kin, jordgubbar, vanilj, mynta
YUZU
SEK 95
creme tarte, litchi/hallon, sesam
MATCHA
SEK 110
teramisu, passionsfrukt, vit choklad
ANANAS
SEK 115
crispy roll, kokos, lime, sichuanpeppar
CHOKLAD
SEK 115
fondant, thaibasilika, körsbär
Bento dessert
SEK 350
rekommenderad för 2p

Glad mat är bra mat – det handlar om här och nu – om passionen & energin & självklart bra råvaror.

Jonas Svensson – Köksmästare

Lunch vecka v. 26 – Dagens 140 SEK

Måndag
GÅRDSGRIS
 - "ASIAN PORCHETTA"
Cashewnöt, koriander, gurka, chili
Tisdag
LAX OCH PIGGVAR
 - "THAI FISH CAKE"
Kålsallad, sweet chili, ingefära, gurkmeja
Onsdag
GÅRDSKYCKLING
 - "TZUKUNE"
Sötpotatis, röd curry, zucchini, krispig lök
Torsdag
FJORDLAX
 - "DEN MISO"
Stekt ris, mungbönsgroddar, morot, ägg, soja
Fredag
TONFISK
 - "BIBIMBAP"
Gurka, kimchi, mungbönsgroddar, gochujang
Ångade edamamebönor
SEK 35
Miss Express
SEK 250
Hummer – Dagens special – Sorbet
Sallad
 - "ASIAN CAESAR"
SEK 145
Gårdsgris, ingefära, miso, romansallad, parmesan
Ramen
 - "CRISPY CHICKEN"
SEK 165
Ägg 63, chiliolja, pak choy
Curry
 - "GAENG KIEW WAAN"
SEK 165
Rökt tofu, citrongräs, limeblad, kokos
OMAKASE-MELLANRÄTTER
SASHIMI
SEK 100
combo 8 bitar
SASHIMI
SEK 175
combo 18 bitar
HUMMER
SEK 160
taco, shizo, ananas
Fjordlax
SEK 130
tartar, jalapeño, ponzu
Sorbet / tryffel / mochi
SEK 30
Chokladfondant, sorbet
SEK 55

Signature Cocktails – SEK 150

RED RIGHT HAND
Tequila, Hibiscus, Cherry, Campari, Bitters & Soda.
THE GREEN PROJECT
Gin, Green Chartreuse, Maraschino, Lemon & Ginger.
STRANGER IN MOSCOW #12
Vodka, Lime, Melon, Anise, Ginger & Shochu.
MANDARONI
Mandarin, Scotch, Umeshu, Mandarin Cordial & Bitters.
CURRY LASSI CLASSI
Rum, Bourbon, Lemon, Yoghurt & Curry.
PENICILLIN-ISH
Irish whisky, Scotch whisky, Lemon, Mi- so-Yuzu, Ginger & Smoke.
AKVA IVORY
Gin, Bergamot, Akvavit, Dill, Cucumber, Lime & Simple Syrup.
SHAMANISM
Vodka, Bergamot, Lemon, Grapefruit, Olive & Rosemary.
CHINESE GOOSEBERRY
Tequila, Mezcal, Kiwi, Lime & Agave.
JAVA THE HUTT
Cachaça, Kahlúa, Ananas, Espresso, Salt & Coconut Foam.
SHISO'S CHRIST
Akvavit, Gin, Lemongrass, Lime, Shiso & Ginger.
CRUNCHY TSUGARU
Apple, Bourbon, Kabosu, Ancho Reyes, Lemon, Cinammon & Fire.
MAMASAN
Vodka, Lime, Mamasan Syrup & Coconut cream.
THIN FIZZY
Pisco, Akvavit, Raspberry, Dill, Lemon & Egg White
KANPAI!
Gin, Ori Saké, Lemon, Simple Syrup & Rosemary.

Alcoholfritt - SEK 55

VIRGIN IN MOSCOW
Melon, Anise, Lime, Ginger Beer.
NO WASTE PUNCH
Fruit and berry Syrup, Citrus, Soda.

Frukost

På Miss Voon serverar vi frukost alla dagar i veckan, ingång via Elite Eden parks reception.

Måndag – Fredag: 06.30 – 10.00
Lördag: 07.00 – 11.00
Söndag: 08.00 – 12.00
   
Pris: SEK 195 / person

Välkomna!

Middag

I det asiatiska köket kombineras många olika smaker, gärna vid en och samma måltid. Alla rätter på Miss Voon serveras i halvportioner, så att det ska vara lätt att kombinera och dela smakupplevelserna sinsemellan. Vi rekommenderar att man väljer 3-4 rätter per person vilket motsvarar förrätt samt huvudrätt.

Edamame
SEK 45
yuzusalt
Fjordlax
SEK 175
tartar, jalapeño, forellrom, rättika
Hummer
SEK 210
taco, ananas, shizokrasse, shishimi
Kammussla
SEK 175
tom ka, kaffir lime, kålrabbi, kokos
Tonfisk
SEK 170
poké, avokado, senbei, wasabi
Löjrom
SEK 190
samosa, sudachi, dill
Oxrygg
SEK 160
råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi
Iberico
SEK 180
robata, gochujang, gurka, sesam
Anka
SEK 165
dumpling, miso, citrongräs, chili, sojaböna
Glaskrabba
SEK 170
bao, kimchi, ramslök, nashi päron
Havsaborre
SEK 180
kushiyaki, yuzu, aruga, gurka
Lammracks
SEK 195
robata, koriander, ingefära, citron
Black Cod
SEK 185
gratinée, den-miso, ingefärsskott
Omakase
SEK 695
7 rätter, köksmästarens val
Glass/Sorbet/Mochi
SEK 40
coupe Miss Voon
Rabarber
SEK 115
Koji-kin, jordgubbar, vanlij, mynta
Yuzu
SEK 105
yuzutarte, hallon, litchi, sesamcrisp
Ananas
SEK 115
crispy roll, kokos, lime, sichuanpeppar
Choklad
SEK 120
fondant, thaibasilika, körsbär
Dessert Bento
SEK 350
REK. 2PERS

Miss Voon Uppsala erbjuder er en exklusiv lunch för sällskap min. 20 personer där ni kan njuta av utsikten och maten lugnt och avskilt.

Fredagsluncherna på Miss Voon Uppsala har stängt nu under sommaren och vi kommer att åter öppna igen till hösten.

Vänligen maila reservation.uppsala@missvoon.se eller ring vår bokning mellan 12:00 – 16:00 på 018 – 472 25 00