Middag

I det asiatiska köket kombineras många olika smaker, gärna vid en och samma måltid. Alla rätter på Miss Voon serveras i halvportioner, så att det ska vara lätt att kombinera och dela smakupplevelserna sinsemellan. Vi rekommenderar att man väljer 3-4 rätter per person vilket motsvarar förrätt samt huvudrätt.

EDAMAME
SEK 45
yuzusalt
HUMMER
SEK 175
taco, ananas, shizokrasse, shishimi
FJORDLAX
SEK 210
tartar, jalapeño, forellrom, rättika
OXRYGG
SEK 160
råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi
SPARRIS
SEK 165
robata, yuzu-koshohollandaise, sojatapioka
SKOGSSVAMP
SEK 160
dumpling, tryffel, nashipäron, sojaböna
VÅRKYCKLING
SEK 170
satay, rädisa, ramslök, cashewnötter
BLACK COD
SEK 175
gratinée, den-miso, ingefärsskott
FLÄSKSIDA
SEK 170
bao, kimchi, hoisin, koriander
Omakase
SEK 750
7 rätter, köksmästarens val
Glass / Sorbet / Mochi
SEK 40
coupe Miss Voon
CHOKLAD
SEK 125
fondant, körsbär, thaibasilikaglass
RABARBER
SEK 120
pannacotta, yuzu, jordgubbar
INGEFÄRA
SEK 110
creme brulée, sesam, äpple
DESSERT BENTO
SEK 350
REK 2PERS

Glad mat är bra mat – det handlar om här och nu – om passionen & energin & självklart bra råvaror.

Jonas Svensson – Köksmästare

På grund av det rådande läget är luncherna stängt tills vidare. Vi återkommer så fort i öppnar igen!

17:00-21:00
Måndag – torsdag

17:00-22:00
Fredag – Lördagar

 

Sashimi Combo- wasabi, wakame, soya 130:-
Hummer- taco, ananas, shizo, shishimi 145:-
Fjordlax- tartar, rättika, jealapeño, forellrom 135:-
Sparris- robata, yuzu-koshohollandaise, sojatapioka 140:-
Oxrygg- råbiff, kimchi, sesam, tosa-zu 130:-
Black Cod- gratinée, den-miso, ingefärsskott 140:-
Vårkyckling- satay, rädisa, ramslök, cashewnötter 140:-
Fläsksida- bao, kimchi, hoisin, koriander 140:-

Choklad- fondant, körsbär, thaibasilikaglass 75:-
Rabarber- pannacotta, yuzu, strawberries 75:-

Skicka din beställning senast 16:30 samma dag till info@missvoon.se

Observera att beställningen måste bli bekräftad för att gälla.

Signature Cocktails – SEK 150

ALL HAIL THE KING
Buttered Rum, Lime, Sugar & Coconut Bitters.
GOD SAVE THE QUEEN
Bourbon, Lemon, Yuzu, Coconut, Cream & Demerara.
RED WINE REDEMPTION
Shinobu Blended Whisky, Amaro Montenegro, Red Wine Reduction, Saline & Bitters.
LA VALLE DEL MARE
Italicus, Elderflower Snaps, Green Tea, Matcha & Cava.
CALVADUCE
Calvados, Rice Wine, Saline & Pineapple.
LOVE IN A TRASHCAN
Strawberry Yoghurt, Mezcal, Simple Syrup & Bitters.
ACID LINDGREN
Scotch, Drambuie, Honey, Lemon & Sea Buckthorn.
KAIZOKU NO UMI
Spiced Rum, Umeshu, Simple Syrup & Plum Sorbet.
STRANGER IN MOSCOW #14
Vodka, Lime, Honey, Ginger & Umeshu
NAKED KAHUNA
Naked Grouse, Falernum, Lemon, Yuzu, Tar Syrup & Bitters.
GUACKA-HOLY!
Tequila, Ori Saké, Lime, Avokado & Thai Basil.
PUMPA UP THE JAM
Cognac, Sweet Sherry, Roasted Pumpkin Seeds & Licorice bitters.
CITY SLANG
Tequila, Amaro Montenegro, Yuzu & Timut Pepper.
OKINAWA SHOGUN
Okinawa Gin, Sweet Vermouth & Strawberry infused Green Chartreuse.

Alcoholfritt - SEK 55

VIRGIN IN MOSCOW
Honey, Lime & Ginger Beer
NO WASTE PUNCH
Fruit and berry syrup, citrus, soda.
HOKKAIDO 75
yuzu, lemon & non-alcoholic sparkling wine

Frukost

Pågrund av det rådande läget serverar vi inte frukost för tillfället

På Miss Voon serverar vi frukost ala dagar i veckan, ingång via Elite Eden parks reception.

Måndag – Fredag: 06.30 – 10.00
Lördag: 07.00 – 11.00
Söndag: 08.00 – 12.00
Pris: SEK 195 / person

Välkomna!

Catering

Vi hjälper er gärna med både större och mindre cateringar, och skräddarsyr upplägget efter era önskemål. Vi kan bistå med både kockar och serveringspersonal, och kan även hyra ut porslin.

Barskola

Vi ordnar gärna en barskola till din fest eller hemmamiddag. Våra duktiga bartenders lär ut grunderna i hur man bygger en drink, spritens historia, val av is och olika tekniker. Vi skräddarsyr upplägget efter dina önskemål.

Middag

I det asiatiska köket kombineras många olika smaker, gärna vid en och samma måltid. Alla rätter på Miss Voon serveras i halvportioner, så att det ska vara lätt att kombinera och dela smakupplevelserna sinsemellan. Vi rekommenderar att man väljer 3-4 rätter per person vilket motsvarar förrätt samt huvudrätt.

SASHIMI
SEK
Halv 150 / Full 250
EDAMAME
SEK 45
yuzusalt
FJORDLAX
SEK 175
tartar, jalapeño, forellrom, rättika
HUMMER
SEK 210
taco, ananas, shizokrasse, shishimi
OXRYGG
SEK 160
råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi
SPARRIS
SEK 165
robata, yuzu-koshohollandaise, sojatapioka
SKOGSSVAMP
SEK 160
dumpling, tryffel, nashipäron, miso, sojaböna
VÅRKYCKLING
SEK 170
satay, rädisa, ramslök, cashewnötter
BLACK COD
SEK 175
gratinée, den-miso, ingefärsskott
FLÄSKSIDA
SEK 170
bao, kimchi, hoisin, koriander
OMAKASE
SEK 750
7 rätter, köksmästarens val
GLASS/SORBET
SEK 40
coupe Miss Voon
CHOKLAD
SEK 125
fondant, körsbär, thaibasilikaglass
RABARBER
SEK 120
pannacotta, yuzu, jordgubbar
INGEFÄRA
SEK 110
crem brulée, sesam, äpple

Take away

OBS! All take away hämtas från entréplan i restaurang Nobel Fredagar samt Lördagar.

17:00 – 21:00
Måndag – Torsdag

17:00-21:00
Fredagar – Lördagar

 

Skicka din beställning  info.uppsala@missvoon.se

Efter kl 17:00 så kan ni ringa oss på  018-472 25 00

Observera att beställningen måste bli bekräftad för att gälla.

Sashimi Combo
SEK 130
wasabi, soja, wakame
Hummer
SEK 145
taco, ananas, shizo, shishimi
Fjordlax
SEK 135
tartar, rättika, jalapeño, forellrom
Oxrygg
SEK 130
råbiff, kimchi, sesam, tosazu
Black Cod
SEK 125
gratinée, den-miso, ingefärsskott
Rabarber
SEK 75
pannacotta, yuzu, jordgubbar

På grund av det rådande läget är fredag luncherna stängt tills vidare.

Vi återkommer så fort i öppnar igen!

Vänligen maila reservation.uppsala@missvoon.se eller ring vår bokning mellan 12:00 – 16:00 på 018 – 472 25 00

Signature Cocktails – SEK 135

STRANGER IN MOSCOW #14
Vodka, Lime, Honey, Ginger & Umeshu.
RED WINE REDEMPTION
Shinobu Blended Whisky, Amaro Montenegro, Red Wine Reduction, Saline & Bitters.
LA VALLE DEL MARE
Italicus, Elderflower Snaps, Green Tea, Matcha & Cava.
GOD SAVE THE QUEEN
Bourbon, Lemon, Yuzu, Coconut Cream & Demerara.
ALL HAIL THE KING
Buttered Rum, Lime, Sugar & Coconut Bitters.
CALVADUCE
Calvados, Rice Wine, Saline & Pineapple.
LOVE IN A TRASHCAN
Strawberry Yoghurt, Mezcal, Simple Syrup & Bitters.
ACID LINDGREN
Scotch, Drambuie, Honey, Lemon & Sea Buckthorn.
KAIZOKU NO UME
Spiced Rum, Umeshu, Simple Syrup & Plum Sorbet.
NAKED KAHUNA
Naked Grouse, Falernum, Lemon, Yuzu, Tar Syrup & Bitters.
PUMPA UP THE JAM
Cognac, Sweet Sherry, Roasted Pumpkin Seeds & Licorice bitters.
CITY SLANG
Tequila, Amaro Montenegro, Yuzu & Timut Pepper.
OKINAWA SHOGUN
Okinawa Gin, Sweet Vermouth & Strawberry infused Green Chartreuse.

Alkoholfritt - SEK 55

VIRGIN IN MOSCOW
Apple, pear, lime & ginger beer
NO WASTE PUNCH
Fruit and berry syrup, citrus, soda.
HOKKAIDO 75
Yuzu, lemon, & non-alcoholic sparkling wine

Konferens

Vi ordnar gärna både heldags och halvdagskonferenser enligt önskemål, maila din förfrågan till oss på info.uppsala@missvoon.se

Catering

Vi hjälper er gärna med både större och mindre cateringar, och skräddarsyr upplägget efter era önskemål. Vi kan bistå med både kockar och serveringspersonal, och kan även hyra ut porslin.