Middag

I det asiatiska köket kombineras många olika smaker, gärna vid en och samma måltid. Alla rätter på Miss Voon serveras i halvportioner, så att det ska vara lätt att kombinera och dela smakupplevelserna sinsemellan. Vi rekommenderar att man väljer 3-4 rätter per person vilket motsvarar förrätt samt huvudrätt.

F J O R D L A X
SEK 195
tartar, jalapeño, forellrom, rättika
H U M M E R
SEK 235
taco, ananas, shizokrasse, shishimi
O X R Y G G
SEK 185
råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi
S K O G S S V A M P
SEK 175
dumpling, tryffel, nashipäron
B L A C K C O D
SEK 210
gratinée, den-miso, ingefärsskott
F L Ä S K S I D A
SEK 170
bao, kimchi, hoisin, koriander
L A M M R A C K S
SEK 210
korean bbq, gomadare, gurka
O M A K A S E
SEK 850
Sjurättersmeny
D R Y C K E S P A K E T
SEK 680
“KÖKSMÄSTARENS VAL” När du väljer vår avsmakningsmeny tillsammans med utvalt dryckespaket kan du bara luta dig tillbaka och njuta av Miss Voon i full kraft

Nyheter

O S T R O N
SEK 155
gratinée, birds eye, citron
S H I I T A K E
SEK 175
misobrioche, kantarell, furikake
T O N F I S K
SEK 185
crispy rice, yuzu soja, kizami wasabi
H J O R T
SEK 195
tataki, pumpa, shiitake, ponzu, ingefära
L Ö J R O M
SEK 190
nudlar, yuzu-kosho, dill, nori
R Ö D R Ä K A
SEK 180
tempura, lotusrot, grön shiso, wasabi

Dessert

C H O K L A D
SEK 125
fondant, körsbär, thaibasilikaglass
I N G R I D M A R I E
SEK 120
créme caramel, sesam, hibiskus
B L Å B Ä R
SEK 120
roll cake, röda vinbär, miso
P L O M M O N
SEK 120
terinne, umeshu, ingefära
G L A S S/ S O R B E T
SEK 45
Miss Voon coupe
M O C H I I C E
SEK 40

Glad mat är bra mat – det handlar om här och nu – om passionen & energin & självklart bra råvaror.

Jonas Svensson – Köksmästare

Miss Voon har öppet kvällstid från 17.00

Är du sugen på lunch?

Besök gärna vår andra restaurang Goma asiatisk gastropub på Linnégatan 1

Goma serverar lunch från 11.00

Besök gärna deras hemsida för mer info

https://www.gomagastropub.se/

Take away

Måndag- Torsdag 17:15 – 22:00

Fredag – Lördag 17:15 – 23:00

Meny:

KLASSIKER

F J O R D L A X – tartar, jalapeno, forellrom, rättika 195
H U M M E R – taco, ananas, shizokrasse, shishimi 235
O X R Y G G – råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi 185
S K O G S S V A M P – dumpling, tryffel, nashipäron 175
B L A C K C O D – gratinée, den miso, ingefärsskott 210
F L Ä S K S I D A – bao, kimchi, hoisin, koriander 170
L A M M R A C K S – korean bbq, gomadare, gurka 185

NYHETER

O S T R O N- gratinée, birds eye, citron 165
S H I I T A K E- misobrioche, kantarell, furikake 175
T O N F I S K- crispy rice, yuzu soja, tapioca, sakura 185
H J O R T- tataki, pumpa, shiitake, ponzu, ingefära 195
L Ö J R O M- nudlar, yuzu-kosho, dill, nori 190
R Ö D R Ä K A- tempura, lotusrot, grön shiso, wasabi 180
SÖTT
CHOKLAD — fondant, körsbär, thaibasilikaglass 125
INGRID MARIE — créme caramel, sesam, hibiskus 120
BLÅBÄR — roll cake,röda vinbär, ingefära 120

GLASS/SORBET 45
MOCHI ICE 30

EXTRA

EDAMAME – 55

RIS – 25

KIMCHIMAJONNÄS – 25

CHILIMAJONNÄS – 25

Skicka din beställning till info@missvoon.se senast:

Måndag-Lördag: 16:00

Därefter kan du ringa in beställningen på 08-505 244 70.

Observera att beställningen måste bli bekräftad för att gälla.

Signature Cocktails – SEK 165

ALL HAIL THE KING
Buttered Botran rum, Lime, Coconut bitters
GOD SAVE THE QUEEN
Maker’s Mark bourbon, Coconut cream, Yuzu sake, Lemon
BLACKER THE BERRY
Shochu, Pedro Ximenez, Maraschino Liqueur, Blackberry, Pinot Noir, Lemon, Egg white
BEETS & SHOOTS
Roku gin, Beetroot, Campari, Vermouth blend, Shiso
TIRAMISO
Brugal 1888 rum Chocolate Borghetti Lady finger cream Dessert wine Miso Coffee (Clarified)
WHITE CUBA LIBRE
Flor de Cana 4yr rum, Homemade white cola, Lime
YOUTH & EARTH
Ocho blanco tequila, Fudoh PuSake Youthblend, Shiitake Foam
SMOKE & WOOD
Makers Mark bourbon, The Chita whisky, Lapsang souchong, Angostura bitters, Sandalwood, Tonka bean
STRANGER IN THE TALL GRASS
Absolut Vodka Choya green tea umeshu, Kaffir lime, Coriander, Lime, Ginger beer
HIBISCUS HIGHBALL
Roku Gin, Kozaemon umeshu, Hibiscus tea, Maple Verjus, Mint

Alcoholfritt - SEK 75

CLEAR COLADA
Pinapple coco cordial, coconut water, soda
RHUBARB & COCO TONIC
Rhubarb & coconut tonic, Soda water
HOME MADE WHITE COLA
Homemade white cola soda, Vanilla, Lime
NO WASTE PUNCH
Fruit Syrup of the day, Citrus, Soda water

Frukost

På Miss Voon serverar vi frukost alla dagar i veckan, ingång via Elite Eden parks reception.

Måndag – Fredag: 06.30 – 10.00
Lördag: 07.00 – 11.00
Söndag: 07.00 – 11.00
Pris: SEK 195 / person

Välkomna!

Catering

Vi hjälper er gärna med både större och mindre cateringar samt skräddarsyr upplägget efter era önskemål. Vi kan bistå med både kockar och serveringspersonal och kan även hyra ut porslin.

Kontakta oss gärna på catering@missvoon.se.

Barskola

Vi ordnar gärna en barskola till din fest eller hemmamiddag. Våra duktiga bartenders lär ut grunderna i hur man bygger en drink, spritens historia, val av is och olika tekniker. Vi skräddarsyr upplägget efter dina önskemål.

Middag

I det asiatiska köket kombineras många olika smaker, gärna vid en och samma måltid. Alla rätter på Miss Voon serveras i halvportioner, så att det ska vara lätt att kombinera och dela smakupplevelserna sinsemellan. Vi rekommenderar att man väljer 3-4 rätter per person vilket motsvarar förrätt samt huvudrätt.

sashimikockens val
SEK
halv 195/hel 295
fjordlax
SEK 195
tartar, jalapeño, forellrom, rättika
hummer
SEK 235
taco, ananas, shizo, shishimi
oxrygg
SEK 185
råbiff, tosazu, rosélök, kimchi
skogssvamp
SEK 175
dumpling, tryffel, nashipäron
BLACK COD
SEK 210
gratinée, den-miso, ingefärsskott
fläsksida
SEK 170
bao, kimchi, hoisin, koriander
lammracks
SEK 210
korean bbq, gomadare, gurka
OMAKASE
SEK 850
sjurättersmeny

Nyheter

O S T R O N
SEK 155
gratinée, birds eye, citron
S H I I T A K E
SEK 175
misobrioche, kantarell, furikake
T O N F I S K
SEK 185
crispy rice, yuzu soja, tapioca, kizami wasabi
H J O R T
SEK 195
tataki, pumpa, shiitake, ponzu, ingefära
L Ö J R O M
SEK 190
nudlar, yuzu- kosho, dill, nori
R Ö D R Ä K A
SEK 180
tempura, lotusrot,grön shiso, wasabi

Dessert

c h o k l a d
SEK 125
fondant, körsbär, thaibasilikaglass
I N G R I D M A R I E
SEK 120
crème caramel, sesam, hibiskus
B L Å B Ä R
SEK 120
roll cake, röda vinbär, miso
P L O M M O N
SEK 45
terrine, umeshu, ingefära
GLASS/SORBET
SEK 45
coupe Miss Voon
MOCHI ICE
SEK 40

Take away

17:00 – 21:00
Måndag – Torsdag

17:00-21:00
Fredagar – Lördagar

 

Skicka din beställning  info.uppsala@missvoon.se

Efter kl 17:00 så kan ni ringa oss på  018-472 25 00

Observera att beställningen måste bli bekräftad för att gälla.

Sashimi Combo
SEK 195
wasabi, soja, wakame
Edamame
SEK 45
Yuzusalt
Fjordlax
SEK 195
tartar, rättika, jalapeño, forellrom
Hummer
SEK 235
taco, ananas, shizo, shishimi
Oxrygg
SEK 185
råbiff, kimchi, sesam, tosazu
Skogssvamp
SEK 175
dumpling, tryffel, nashipärson, miso
Black Cod
SEK 210
gratinée, den-miso, ingefärsskott
Fläsksida
SEK 170
bao, kimchi, hoisin, koriander
Lammracks
SEK 210
korean bbq, gomadare, gurka
OMAKASE 7-rätters
SEK 850
Miss Voons favoriter
SÖTT
SEK
Choklad
SEK 120
fondant, körsbär, thaibasilikaglass
Blåbär
SEK 120
roll cake, röda vinbär, miso
EXTRA
SEK
Ris
SEK 25
Kimchimajonnäs
SEK 25
Tryffelponzu
SEK 25

På grund av det rådande läget är fredag luncherna stängt tills vidare.

Vi återkommer så fort i öppnar igen!

Vänligen maila reservation.uppsala@missvoon.se eller ring vår bokning mellan 12:00 – 16:00 på 018 – 472 25 00

Signature Cocktails – SEK 165

ALL HAIL THE KING
Buttered Botran rum, Lime, Coconut bitters
GOD SAVE THE QUEEN
Maker’s Mark bourbon, Coconut cream, Yuzu sake, Lemon
BLACKER THE BERRY
Shochu, Pedro Ximenez, Maraschino Liqueur, Blackberry, Pinot Noir, Lemon, Egg white
BEETS & SHOOTS
Roku gin, Beetroot, Campari, Vermouth blend, Shiso
TIRAMISO
Brugal 1888 rum, Chocolate Borghetti, Lady finger cream, Dessert wine, Miso Coffee (Clarified)
WHITE CUBA LIBRE
Flor de Cana 4yr rum, Homemade white cola, Lime
YOUTH & EARTH
Ocho blanco tequila, Fudoh PuSake Youthblend, Shiitake Foam
SMOKE & WOOD
Makers Mark bourbon, The Chita whisky, Lapsang souchong, Angostura bitters, Sandalwood, Tonka bean
STRANGER IN THE TALL GRASS
Absolut Vodka Choya green tea umeshu, Kaffir lime, Coriander, Lime, Ginger beer
HIBISCUS HIGHBALL
Roku Gin, Kozaemon umeshu, Hibiscus tea, Maple Verjus, Mint
NON ALCOHOLIC COCKTAILS 75
CLEAR COLADA
Pinapple coco cordial, coconut water, soda
RHUBARB & COCO TONIC
Rhubard & Coco Tonic, Soda water
HOMEMADE WHITE COLA
Homamade white cola, vanilla, lime
NO WASTE PUNCH
Fruit cordial, Citrus, Soda

Konferens

Vi ordnar gärna både heldags och halvdagskonferenser enligt önskemål, maila din förfrågan till oss på info.uppsala@missvoon.se

Catering

Vi hjälper er gärna med både större och mindre cateringar, och skräddarsyr upplägget efter era önskemål. Vi kan bistå med både kockar och serveringspersonal, och kan även hyra ut porslin.

Kontakta oss gärna på info.uppsala@missvoon.se

Middag

I det asiatiska köket kombineras många olika smaker, gärna vid en och samma måltid. Alla rätter på Miss Voon serveras i halvportioner, så att det ska vara lätt att kombinera och dela smakupplevelserna sinsemellan. Vi rekommenderar att man väljer 3-4 rätter per person vilket motsvarar förrätt samt huvudrätt.

EDAMAME
SEK 55
yuzusalt
OSTRON
SEK 150
gratinée, birds eye, citron
SASHIMIKOCKENS VAL
SEK
halv 195 / hel 295
FJORDLAX
SEK 195
tartar, jalapeño, forellrom, rättika
HUMMER
SEK 235
taco, ananas, shizokrasse, shishimi
LÖJROM
SEK 190
nudlar, yuzu- kosho, dill, nori
SHIITAKE
SEK 175
misobrioche, kantarell, furikake
OXRYGG
SEK 185
råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi
SKOGSSVAMP
SEK 175
dumpling, tryffel, nashipäron
RÖDRÄKA
SEK 180
tempura, lotusrot, grön shiso, wasabi
BLACK COD
SEK 210
gratinée, den-miso, ingefärsskott
FLÄSKSIDA
SEK 170
bao, kimchi, hoisin, koriander
ROSÈKALV
SEK 210
yakiniku , wakame, beárnaise, bok choy
OMAKASE
SEK 850
Sjurättersmeny, “KÖKSMÄSTARENS VAL” När du väljer vår avsmakningsmeny tillsammans med utvalt dryckespaket kan du bara luta dig tillbaka och njuta av Miss Voon i full kraft
DRYCKESPAKET
SEK 680

Dessert

CHOKLAD
SEK 125
fondant, körsbär, thaibasilikaglass
BLÅBÄR
SEK 120
roll cake, röda vinbär, miso
INGRID MARIE
SEK 120
crème caramel, sesam, hibiskus
GLASS/SORBET
SEK 45
MOCHI
SEK 40

Bar

Signature Cocktails 165:-

ALL HAIL THE KING
Buttered Botran rum, Lime, Coconut bitters
GOD SAVE THE QUEEN
Maker’s Mark bourbon, Coconut cream, Yuzu sake, Lemon
BLACKER THE BERRY
Shochu, Pedro Ximenez, Maraschino Liqueur, Blackberry, Pinot Noir, Lemon, Egg white
BEETS & SHOOTS
Roku gin, Beetroot, Campari, Vermouth blend, Shiso
WHITE CUBA LIBRE
Flor de Cana 4yr rum, Homemade white cola, Lime
SMOKE & WOOD
Makers Mark bourbon, The Chita whisky, Lapsang souchong, Angostura bitters, Sandalwood, Tonka bean
STRANGER IN THE TALL GRASS
Absolut Vodka Choya green tea umeshu, Kaffir lime, Coriander, Lime, Ginger beer
HIBISCUS HIGHBALL
Absolut Vodka Choya green tea umeshu, Kaffir lime, Coriander, Lime, Ginger beer

NON ALCOHOLIC 75:-

WHITE COLA
Homamade white cola, vanilla, lime
RHUBARD & COCO TONIC
Rhubard & Coco Tonic, Soda water
CLEAR COLADA
Pinapple coco cordial, coconut water, soda
NO WASTE PUNCH
Fruit cordial, Citrus, Soda

Konferens

Mer information kommer inom kort.

Catering

Vi hjälper er gärna med både större och mindre cateringar, och skräddarsyr upplägget efter era önskemål. Vi kan bistå med både kockar och serveringspersonal, och kan även hyra ut porslin.

Middag

I det asiatiska köket kombineras många olika smaker, gärna vid en och samma måltid. Flertalet rätter på Miss Voon serveras i halvportioner, dessa finner du i kategorin “classics”. De skall vara lätt att kombinera och dela smakupplevelserna sinsemellan. Vi rekommenderar att man väljer 3-4 rätter per person av mellanrätterna vilket motsvarar förrätt samt huvudrätt. Under kategorin “mains” finner du rätter i storlek av en huvudrätt. 

CLASSICS
SEK
EDAMAME
SEK 45
yuzusalt
OSTRON
SEK 140
gratinée, birds eye, citron
SASHIMIKOCKENS VAL
SEK
halv 185 / hel 285
FJORDLAX
SEK 175
tartar, jalapeño, forellrom, rättika
HUMMER
SEK 225
taco, ananas, shizokrasse, shishimi
LÖJROM
SEK 180
nudlar, yuzu- kosho, dill, nori
OXRYGG
SEK 175
råbiff, tosazu, rosélök, kimchi
SKOGSSVAMP
SEK 165
dumpling, tryffel, nashipäron
RÖDRÄKA
SEK 170
tempura, lotusrot, grön shiso, wasab
ROSÈKALV
SEK 195
yakiniku , wakame, beárnaise, bok choy
OMAKASE
SEK
Fyrarättersmeny / Sjurättersmeny, “KÖKSMÄSTARENS VAL” När du väljer vår avsmakningsmeny tillsammans med utvalt dryckespaket kan du bara luta dig tillbaka och njuta av Miss Voon i full kraft 550 / 750
DRYCKESPAKET
SEK
350 / 550
MAINS
SEK
FJÄLLRÖDING
SEK 275
den miso, bok choy, ingefärsskott
FLÄSKKARRÉ
SEK 280
tonkatsu, spetskål, furikakake, gräslök
ANKA
SEK 310
crispy salad, pomelo, japansk krasse

Dessert

CHOKLAD
SEK 120
fondant, körsbär, thaibasilikaglass
BLÅBÄR
SEK 110
roll cake, röda vinbär, miso
INGRID MARIE
SEK 110
crème caramel, sesam, hibiskus
GLASS/SORBET
SEK 45
MOCHI
SEK 40

Bar

Signature Cocktails 165:-

ALL HAIL THE KING
Buttered Botran rum, Lime, Coconut bitters
GOD SAVE THE QUEEN
Maker’s Mark bourbon, Coconut cream, Yuzu sake, Lemon
BLACKER THE BERRY
Shochu, Pedro Ximenez, Maraschino Liqueur, Blackberry, Pinot Noir, Lemon, Egg white
BEETS & SHOOTS
Roku gin, Beetroot, Campari, Vermouth blend, Shiso
WHITE CUBA LIBRE
Flor de Cana 4yr rum, Homemade white cola, Lime
SMOKE & WOOD
Makers Mark bourbon, The Chita whisky, Lapsang souchong, Angostura bitters, Sandalwood, Tonka bean
STRANGER IN THE TALL GRASS
Absolut Vodka Choya green tea umeshu, Kaffir lime, Coriander, Lime, Ginger beer
HIBISCUS HIGHBALL
Absolut Vodka Choya green tea umeshu, Kaffir lime, Coriander, Lime, Ginger beer

NON ALCOHOLIC 75:-

CLEAR COLADA
Pinapple coco cordial, coconut water, soda
RHUBARD & COCO TONIC
Rhubard & Coco Tonic, Soda water
HOMEMADE WHITE COLA
Homemade white cola, Vanilla, Lime
NO WASTE PUNCH
Fruit cordial, Citrus, Soda

Catering

Mer info kommer …

Take away

Mer info kommer …

Lunch

Nu har vi äntligen öppnat upp för lunch!

På lunchen arbetar vi med ett betal- och beställningssystem som skall göra din lunch så smidig och snabb som möjligt. Du behöver inte ladda ner någon app  och beställer du och betalar enkelt genom att scanna QR-koden i restaurangen.

Varmt välkommen för lunch måndag- fredag 11.30- 14.00

Boka bord.