Middag

I det asiatiska köket kombineras många olika smaker, gärna vid en och samma måltid. Alla rätter på Miss Voon serveras i halvportioner, så att det ska vara lätt att kombinera och dela smakupplevelserna sinsemellan. Vi rekommenderar att man väljer 3-4 rätter per person vilket motsvarar förrätt samt huvudrätt.

EDAMAME
SEK 45
yuzusalt
FJORDLAX
SEK 175
tartar, jalapeño, forellrom, rättika
HUMMER
SEK 210
taco, ananas, shizokrasse, shishimi
RÖDING
SEK 160
sashimi, tarorot, yuzu-soya, ostronkrasse
KAMMUSSLA
SEK 175
tom ka, kaffir lime, kålrabbi, kokos
TONFISK
SEK 170
pokè, avokado, senbei, wasabi
LÖJROM
SEK 190
spring roll, rotselleri, sudachi, dill
TRYFFEL
SEK 165
chawanmushi, pumpa, shiitake
OXRYGG
SEK 160
råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi
IBERICO
SEK 180
robata, gochujang, gurka, sesam
SKOGSSVAMP
SEK 145
dumpling, tryffel, nashipäron, sojaböna
TEMPEH
SEK 165
tempura, majs, bella verde, chili-tofu
GLASKRABBA
SEK 170
bao, kimchi, ramslök, nashi päron
HAVSABBORRE
SEK 180
kushiyaki, yuzu, avruga, gurka
LAMMRACKS
SEK 195
robata, koriander, ingefära, citron
BLACK COD
SEK 170
gratinée, den-miso, ingefärsskott
Omakase
SEK 750
7 rätter, köksmästarens val
Glass / Sorbet / Mochi
SEK 35
coupe Miss Voon
RABARBER
SEK 115
koji-kin, jordgubbar, vanilj, mynta
YUZU
SEK 95
creme tarte, litchi/hallon, sesam
MATCHA
SEK 110
teramisu, passionsfrukt, vit choklad
ANANAS
SEK 115
crispy roll, kokos, lime, sichuanpeppar
CHOKLAD
SEK 115
fondant, thaibasilika, körsbär
Bento dessert
SEK 350
rekommenderad för 2p

Glad mat är bra mat – det handlar om här och nu – om passionen & energin & självklart bra råvaror.

Jonas Svensson – Köksmästare

Lunch vecka v. 38 – Dagens 140 SEK

Måndag
GÅRDSKYCKLING
 - "CRISPY GOCHUJANG"
Picklad gurka, rättika, sesam, kimchi
Tisdag
TORSK, PIGGVAR, TONFISK
 - "THAI FISH CAKE"
Citrongräs, ingefära, chili, röd curry
Onsdag
GÅRDSGRIS
 - "CRISPY PORK"
Panko, sesam, sriracha, pak choi
Torsdag
FJORDLAX
 - "DEN MISO"
Krämig majs, chili, vårlök, parmesan
Fredag
MAJSKYCKLING
 - "ROBATA"
Thaibasilika, fried rice, lime, soja
Ångade edamamebönor
SEK 35
Miss Express
SEK 250
Hummer – Dagens special – Sorbet
Sallad
 - "THAI BEEF SALAD"
SEK 145
Glasnudlar, gurka, sweet chili, gari
Nudlar
 - "TOM YAM"
SEK 165
Räkor, tomat, pak choi, svamp
Wok
 - "SESAME STREET"
SEK 165
Tofu, sesam, sriracha, zucchini
OMAKASE-MELLANRÄTTER
SASHIMI
SEK 100
combo 8 bitar
SASHIMI
SEK 175
combo 18 bitar
HUMMER
SEK 160
taco, shizo, ananas
Sorbet / tryffel / mochi
SEK 30
Chokladfondant, sorbet
SEK 55

Signature Cocktails – SEK 150

RED RIGHT HAND
Tequila, Hibiscus, Cherry, Campari, Bitters & Soda.
THE GREEN PROJECT
Gin, Green Chartreuse, Maraschino, Lemon & Ginger.
STRANGER IN MOSCOW #12
Vodka, Lime, Melon, Anise, Ginger & Shochu.
MANDARONI
Mandarin, Scotch, Umeshu, Mandarin Cordial & Bitters.
CURRY LASSI CLASSI
Rum, Bourbon, Lemon, Yoghurt & Curry.
PENICILLIN-ISH
Irish whisky, Scotch whisky, Lemon, Mi- so-Yuzu, Ginger & Smoke.
AKVA IVORY
Gin, Bergamot, Akvavit, Dill, Cucumber, Lime & Simple Syrup.
SHAMANISM
Vodka, Bergamot, Lemon, Grapefruit, Olive & Rosemary.
CHINESE GOOSEBERRY
Tequila, Mezcal, Kiwi, Lime & Agave.
JAVA THE HUTT
Cachaça, Kahlúa, Ananas, Espresso, Salt & Coconut Foam.
SHISO'S CHRIST
Akvavit, Gin, Lemongrass, Lime, Shiso & Ginger.
CRUNCHY TSUGARU
Apple, Bourbon, Kabosu, Ancho Reyes, Lemon, Cinammon & Fire.
MAMASAN
Vodka, Lime, Mamasan Syrup & Coconut cream.
THIN FIZZY
Pisco, Akvavit, Raspberry, Dill, Lemon & Egg White
KANPAI!
Gin, Ori Saké, Lemon, Simple Syrup & Rosemary.

Alcoholfritt - SEK 55

VIRGIN IN MOSCOW
Melon, Anise, Lime, Ginger Beer.
NO WASTE PUNCH
Fruit and berry Syrup, Citrus, Soda.

Frukost

På Miss Voon serverar vi frukost alla dagar i veckan, ingång via Elite Eden parks reception.

Måndag – Fredag: 06.30 – 10.00
Lördag: 07.00 – 11.00
Söndag: 08.00 – 12.00
Pris: SEK 195 / person

Välkomna!

Middag

I det asiatiska köket kombineras många olika smaker, gärna vid en och samma måltid. Alla rätter på Miss Voon serveras i halvportioner, så att det ska vara lätt att kombinera och dela smakupplevelserna sinsemellan. Vi rekommenderar att man väljer 3-4 rätter per person vilket motsvarar förrätt samt huvudrätt.

Edamame
SEK 45
yuzusalt
Fjordlax
SEK 175
tartar, jalapeño, forellrom, rättika
Hummer
SEK 210
taco, ananas, shizokrasse, shishimi
Hälleflundra
SEK 160
new style sushi, tapioka, yuzu-soja
Vildräka
SEK 175
som tam, papaya, chili, jordnötter
Japansk wagyu
SEK 265
garden roll, lagrad soja, chulpi, gurka
Löjrom
SEK 190
hurusame, yuzu, gräslök, nori
Oxrygg
SEK 160
råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi
Anka
SEK 170
five spice, pumpa, granatäpple
Skogssvamp
SEK 160
dumpling, nashipäron, miso, sojaböna
Havsaborre
SEK 170
robata, kizami-wasabi, avruga, romanesco
Rosékalv
SEK 185
matsuhisa, sesam-ponzu, broccolini, kantarell
Black Cod
SEK 175
gratinée, den-miso, ingefärsskott
Fläsksida
SEK 170
open-bao, spicy-miso, grön shiso
Omakase
SEK 750
7 rätter, köksmästarens val
Glass/Sorbet/Mochi
SEK 40
coupe Miss Voon
Plommon
SEK 115
plo-me-shu, mandel, ingefärssorbet
Yuzu
SEK 105
creme tart, litchi, hallon, sesam
Äpple
SEK 115
okasan, kokosmaräng, schuan
Choklad
SEK 120
fondant, thaibasilika, körsbär
Dessert Bento
SEK 350
REK. 2PERS

Fredagsluncherna på Miss Voon Uppsala öppnar upp igen fredagen den 6 September

Vänligen maila reservation.uppsala@missvoon.se eller ring vår bokning mellan 12:00 – 16:00 på 018 – 472 25 00