Middag

I det asiatiska köket kombineras många olika smaker, gärna vid en och samma måltid. Alla rätter på Miss Voon serveras i halvportioner, så att det ska vara lätt att kombinera och dela smakupplevelserna sinsemellan. Vi rekommenderar att man väljer 3-4 rätter per person vilket motsvarar förrätt samt huvudrätt.

EDAMAME
SEK 55
yuzusalt
H A M A C H I
SEK 190
new style sashimi, tryffel, ponzu
F J O R D L A X
SEK 175
tartar, jalapeño, forellrom, rättika
H U M M E R
SEK 235
taco, ananas, shizokrasse, shishimi
K A M M U S S L A
SEK 195
ceviche, avokado, chili, yuzu
O X R Y G G
SEK 170
råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi
T O N F I S K
SEK 170
crispy rice, yuzusoja, tobiko, vitlöksgräs
S K O G S S V A M P
SEK 160
dumpling, tryffel, nashipäron
R Å D J U R
SEK 195
tataki, löjrom, wasabi, rättika
BLACK COD
SEK 180
gratinée, den-miso, ingefärsskott
A N K L E V E R
SEK 210
terinne, plommon, wakame, shiso
A S C R Ä K O R
SEK 175
tempura, chili-vitlök, lime, sakura
F L Ä S K S I D A
SEK 170
bao, kimchi, hoisin, koriander
O X F I L É
SEK 245
robata, sesam, shiitake, sanchopeppar
L A M M R A C K S
SEK 180
korean bbq, gomadare, gurka
Omakase
SEK 850
7 rätter, köksmästarens val
Glass / Sorbet
SEK 45
fråga om kvällens smaker
M I S S V O O N 1 0 - S P I C E
SEK 105
créme brùlée
M A T C H A
SEK 125
roll cake, vit choklad, passionssorbet
C H O K L A D
SEK 120
fondant, körsbär, thaibasilikaglass
B A N A N
SEK 115
tempura, passionsfrukt, vaniljglass
M O C H I I C E
SEK 30

Glad mat är bra mat – det handlar om här och nu – om passionen & energin & självklart bra råvaror.

Jonas Svensson – Köksmästare

Lunch vecka 38

Måndag
Ångad gös
 - "Tapioka"
SEK 150
Fänkål, gurka, dashi
Tisdag
Krispig Kyckling
 - "Korean fried"
SEK 150
gochujang, kålrabbi
Onsdag
Grillad kalv entré côte
 - "Yakinuki"
SEK 150
Broccoli ,furikake
Torsdag
Tonfisk Tataki
 - "Niscoise"
SEK 150
Gröna ärtor, tomater
Fredag
Bräserad oxkind
 - "Sticky"
SEK 150
Stjärnanis, bok Choi, sojabönor
Miss Business
SEK 300
Oxrygg tartar, Dagens, Thaibasilika pannacotta
Fjordlaxtartar
SEK 175
Hummertaco
SEK 235
Sashimi
SEK 250
Sallad
SEK 175
Betor, sudachi, honung, getost, walnötter
Curry
SEK 160
Fläsk, nudlar koreansk kimchi

Take away

Tisdag – Torsdag 17:15 – 22:00

Fredag – Lördag 16:15 – 23:00

Meny:

SALT

E D A M A M E – yuzu salt 45
H A M A C H I – new style sashimi, tryffel, ponzu 150
F J O R D L A X – tartar, jalapeno, forellrom, rättika 140
H U M M E R – taco, ananas, shizokrasse, shishimi 235
K A M M U S S L A – ceviche, avokado, chili, yuzu 190
O X R Y G G – råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi 170
T O N F I S K – crispy rice, yuzusoja, tobiko, vitlöksgräs 135
S K O G S S V A M P – dumpling, tryffel, nashipäron 130
R Å D J U R – tataki, löjrom, wasabi, rättika 155
B L A C K C O D – gratinée, den miso, ingefärsskott 145
A N K L E V E R – terinne, plommon, wakame, shiso 170
A S C  R Ä K O R – tempura, chili-vitlök, lime, sakura 140
F L Ä S K S I D A – bao, kimchi, hoisin, koriander 135
O X F I L É – robata, sesam, shiitake, sanchopeppar 195
L A M M R A C K S – korean bbq, gomadare, gurka 145

SÖTT

M I S S V O O N 1 0 – S P I C E – créme brùlée 85
M A T C H A – roll cake, vit choklad, passionssorbet 100
C H O K L A D – fondant, körsbär, thaibasilikaglass 95
B A N A N – tempura, passionsfrukt, vaniljglass 95
M O C H I I C E 30

Skicka din beställning till info@missvoon.se senast:

Tis-tors: 16:30

Fre-lör: 15:30

Därefter kan du ringa in beställningen på 08-505 244 70.

Observera att beställningen måste bli bekräftad för att gälla.

Signature Cocktails – SEK 150

Wah Gwaan
Rum, Cola Syrup, Lime & Salt
Pears for fears
Cognac, Shochu, Pear Syrup & Verjus
Shaoxing Hustle
Aged Rice Wine, Cointreau, Umeshu, Lemon, Bitters
Hanna Rabarbera
Gin, Lemongrass, Rhubarb, saline, lime
Stranger In Moscow # 17
Vodka, Shochu, Shizo, Green Apples, Lime & Ginger
Violasian
Baiju, Vermouth, Violette, Lime & Sugar
All Baijiu-Self
Baijiu, Bergamot liqueur, Lime & Soda
All hail the king
Buttered rum, lime, sugar & coconut bitters
god save the queen
Bourbon, lemon, yuzu, coconut, cream & demerara
Hot n Cold
Rum, Shochu, passionfruit, chili, verjus
Chili Tiki Massala
Mezcal, Falernum, Amaro Montenegro, Coffee, Chili, Lemongrass & Grapefruit

Alcoholfritt - SEK 55

VIRGIN IN MOSCOW
Honey, Lime & Ginger Beer
NO WASTE PUNCH
Fruit and berry syrup, citrus, soda.
HOKKAIDO 75
yuzu, lemon & non-alcoholic sparkling wine

Frukost

På Miss Voon serverar vi frukost ala dagar i veckan, ingång via Elite Eden parks reception.

Måndag – Fredag: 06.30 – 10.00
Lördag: 07.00 – 11.00
Söndag: 07.00 – 11.00
Pris: SEK 195 / person

Välkomna!

Catering

Vi hjälper er gärna med både större och mindre cateringar, och skräddarsyr upplägget efter era önskemål. Vi kan bistå med både kockar och serveringspersonal, och kan även hyra ut porslin.

Barskola

Vi ordnar gärna en barskola till din fest eller hemmamiddag. Våra duktiga bartenders lär ut grunderna i hur man bygger en drink, spritens historia, val av is och olika tekniker. Vi skräddarsyr upplägget efter dina önskemål.

Middag

I det asiatiska köket kombineras många olika smaker, gärna vid en och samma måltid. Alla rätter på Miss Voon serveras i halvportioner, så att det ska vara lätt att kombinera och dela smakupplevelserna sinsemellan. Vi rekommenderar att man väljer 3-4 rätter per person vilket motsvarar förrätt samt huvudrätt.

EDAMAME
SEK 45
yuzusalt
OSTRON
SEK 40
sichuan mignonette, citron
SASHIMIKOCKENS VAL
SEK
halv 150 / hel 250
HAMACHI
SEK 190
new style sashimi, tryffel, ponzu
FJORDLAX
SEK 175
tartar, jalapeño, forellrom, rättika
HUMMER
SEK 235
taco, ananas, shizokrasse, shishimi
OXRYGG
SEK 170
råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi
SKOGSSVAMP
SEK 160
dumpling, tryffel, nashipäron, miso, sojaböna
RÅDJUR
SEK 195
tataki, löjrom, wasabi, rättika
BLACK COD
SEK 180
gratinée, den-miso, ingefärsskott
ANKLEVER
SEK 210
terinne, plommon, wakame, shiso
FLÄSKSIDA
SEK 170
bao, kimchi, hoisin, koriander
OXFILÉ
SEK 245
robata, sesam, shiitake, sanchopeppar
LAMMRACKS
SEK 180
korean bbq, gomadare, gurka
OMAKASE
SEK 850
7 rätter, köksmästarens val
GLASS/SORBET
SEK 45
coupe Miss Voon
MISS VOON 10-SPICE
SEK 105
créme brùlée
MATCHA
SEK 110
roll cake, passionsfrukt, vit choklad
CHOKLAD
SEK 120
fondant, körsbär, thaibasilikaglass
MOCHI ICE
SEK 30

Take away

17:00 – 21:00
Måndag – Torsdag

17:00-21:00
Fredagar – Lördagar

 

Skicka din beställning  info.uppsala@missvoon.se

Efter kl 17:00 så kan ni ringa oss på  018-472 25 00

Observera att beställningen måste bli bekräftad för att gälla.

Edamame
SEK 45
Yuzusalt
Sashimi Combo
SEK 130
wasabi, soja, wakame
Fjordlax
SEK 135
tartar, rättika, jalapeño, forellrom
Hummer
SEK 180
taco, ananas, shizo, shishimi
Oxrygg
SEK 130
råbiff, kimchi, sesam, tosazu
Skogssvamp
SEK 135
dumpling, tryffel, nashipärson, miso
Black Cod
SEK 165
gratinée, den-miso, ingefärsskott
Fläsksida
SEK 135
bao, kimchi, hoisin, koriander
lammracks
SEK 150
korean bbq, gomadare, gurka
OMAKASE 7-rätters
SEK 650
Miss Voons favoriter
VEGETARISKT
SEK
AVOKADO
SEK 130
taco, ananas, shizo, shishimi
TOMAT
SEK 150
new style, tryffel, jalapeño
SKOGSSVAMP
SEK 135
dumpling, tryffel, nashipäron, miso
TOFU
SEK 135
bao, kimchi, hoisin, koriander
TÅNGKAVIAR
SEK 150
crispy rice, yuzusoja, chili, vitlöksgräs
BLOMKÅL
SEK 160
gratinée, den-miso, ingefärsskott
SÖTT
SEK
Matcha
SEK 90
roll cake, passionsfrukt, vit choklad
choklad
SEK 90
fondant, körsbär, thaibasilikaglass

På grund av det rådande läget är fredag luncherna stängt tills vidare.

Vi återkommer så fort i öppnar igen!

Vänligen maila reservation.uppsala@missvoon.se eller ring vår bokning mellan 12:00 – 16:00 på 018 – 472 25 00

Signature Cocktails – SEK 140

PEARS FOR FEARS
Cognac, Shochu, Pear Syrup & Verjus
VIOLASIAN
Baijiu, Vermouth, Violette, Lime & Sugar
CHICHA & CHONG
Tequila, Rice Wine, Chicha Morada, Lemon & Agave Syrup
NIPONI
Okinawa Gin, Campari & Miss Voon Vermouth
CHILI TIKI MASSALA
Mezcal, Falernum, Amaro Montenegro, Coffee, Chili, Lemongrass, Pineapple & Grapefruit
ALWAYS AT VOON
STRANGER IN MOSCOW #17
Vodka, Shochu, Green Apples, Shiso, Lime & Ginger
ALL HAIL THE KING
Buttered Rum, Lime, Sugar & Bitters
GOD SAVE THE QUEEN
Bourbon, Yuzu Sake, Coconut Cream, Demerara & Lemon
SUMMER COCKTAILS
MUAY TAI
Umeshu, Yuzu Sake, Almond Syrup, Yuzu Juice & Lime
HANNA RABARBERA
Gin, Lemongrass, Rhubarb & lemon
SPECIAL EDITTION
SNOW WOMAN
Roku Gin, Strawberry and Sichuan Syrup, Lemongrass Juice & Candy Floss

Konferens

Vi ordnar gärna både heldags och halvdagskonferenser enligt önskemål, maila din förfrågan till oss på info.uppsala@missvoon.se

Catering

Vi hjälper er gärna med både större och mindre cateringar, och skräddarsyr upplägget efter era önskemål. Vi kan bistå med både kockar och serveringspersonal, och kan även hyra ut porslin.

Middag

I det asiatiska köket kombineras många olika smaker, gärna vid en och samma måltid. Alla rätter på Miss Voon serveras i halvportioner, så att det ska vara lätt att kombinera och dela smakupplevelserna sinsemellan. Vi rekommenderar att man väljer 3-4 rätter per person vilket motsvarar förrätt samt huvudrätt.

Mer information kommer inom kort.

SALT
SEK
EDAMAME
SEK 55
yuzusalt
OSTRON
SEK 40
sichuan mignonette, citron
SASHIMIKOCKENS VAL
SEK
halv 150 / hel 250
HAMACHI
SEK 190
new style sashimi, tryffel, ponzu
FJORDLAX
SEK 175
tartar, jalapeño, forellrom, rättika
HUMMER
SEK 235
taco, ananas, shizokrasse, shishimi
TONFISK
SEK 170
crispy rice, yuzusoja, tobiko, vitlöksgräs
OXRYGG
SEK 170
råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi
SKOGSSVAMP
SEK 160
dumpling, tryffel, nashipäron
BLACK COD
SEK 180
gratinée, den-miso, ingefärsskott
FLÄSKSIDA
SEK 170
bao, kimchi, hoisin, koriander
OXFILÉ
SEK 245
robata, sesam, shiitake, sanchopeppar
SEK
SÖTT
SEK
GLASS/SORBET
SEK 45
MISS VOON 10-SPICE
SEK 95
créme brùlée
CHOKLAD
SEK 120
fondant, körsbär, thaibasilikaglass
MATCHA
SEK 125
roll cake, vitchoklad, passionssorbet
MOCHI
SEK 30

Take away

Mer information kommer inom kort.

Lunch

Mer information kommer inom kort.

Bar

Mer information kommer inom kort.

Konferens

Mer information kommer inom kort.

Catering

Vi hjälper er gärna med både större och mindre cateringar, och skräddarsyr upplägget efter era önskemål. Vi kan bistå med både kockar och serveringspersonal, och kan även hyra ut porslin.