Middag

I det asiatiska köket kombineras många olika smaker, gärna vid en och samma måltid. Alla rätter på Miss Voon serveras i halvportioner, så att det ska vara lätt att kombinera och dela smakupplevelserna sinsemellan. Vi rekommenderar att man väljer 3-4 rätter per person vilket motsvarar förrätt samt huvudrätt.

Edamame
SEK 45
yuzusalt
Fjordlax
SEK 160
tartar, jalapeño, forellrom, rättika
Hummer
SEK 205
taco, ananas, shizokrasse, shishimi
Tryffel
SEK 155
dumpling, shiitake, kombu, japanskt päron
Löjrom
SEK 190
noriblini, gräddfil, yuzu-kosho, gräslök
Tonfisk
SEK 160
tataki, shishimi, avokado, avruga, rädisa
Oxrygg
SEK 155
råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi
Japansk Wagyu
SEK 225
sukiyaki, kungsmusseron, miso
Hälleflundra
SEK 140
sushi, azukiböna, tempura nori
Havsabborre
SEK 175
robatayaki, korogi, ramslök
Black Cod
SEK 160
gratinée, den-miso, ingefärsskott
Sparris
SEK 175
binchō-tan, kungskrabba, grön curry, kokos
Fläsksida
SEK 150
satay, granatäpple, papaya, tamarind
Vildräka
SEK 155
tempura, chili-vitlök, lime, edamame
Oxkind
SEK 155
banh bao, äppelkimchi, hoisin, koriander
Lammracks
SEK 170
korean-bbq, gochujang, sparrisbroccoli
Omakase
SEK 750
7 rätter, köksmästarens val
Miss Voon grand dessert
SEK 175
Glass / Sorbet / Mochi
SEK 30
coupe Miss Voon
Stjärnanis
SEK 90
crème brûlée, rabarber, laktris
Matcha
SEK 85
somen nudlar, mango, lime, vit choklad
Yuzu
SEK 120
tarte, maräng, kokos, papayasorbet
Banan
SEK 100
spring roll, choklad, passionsfrukt, jordnötter

Glad mat är bra mat – det handlar om här och nu – om passionen & energin & självklart bra råvaror.

Jonas Svensson – Köksmästare

Lunch vecka 17 – SEK 140

Måndag
LAX
 - "LOBSTER HARUSAMI"
Hummer, nudlar, edamamebönor, mungbönsgroddar
Tisdag
HÖGREV
 - "MASSAMAN"
Thaicurry, sockerärtor, kokos, thaibasilika
Onsdag
KYCKLING
 - "MISO STICKY N' SPICY KOREAN"
Picklad gurka, äpple, kimchi, sesam
Torsdag
FRASIG TORSK
 - "VIETNAMESE GARDEN"
Cashewnötter, rispapper, polkabeta
Fredag
LAMMENTRECÔTE
 - "SUMATRA RENDANG"
Indonesisk curry, räkchips, kokos, spetskål
Ångade edamamebönor
SEK 35
Miss Express
SEK 250
Hummer – Lamm – Crème brûlée
Sallad
 - "TOZASU"
SEK 145
Glaserad rökt fläsksida, vit sparris, kålrabbi
Ramen
 - "BLACK GARLIC"
SEK 165
Pulled pork, ägg, nori, rättika, purjolök
Curry
 - "ALOO GOBI"
SEK 160
Indisk curry, potatis, blomkål, kokos, naanbröd
Glass / tryffel / mochi
SEK 30
Créme Brûlée
SEK 55

Signature Cocktails – SEK 145

The italian job
Campari, Cocchi Americano, sweet vermouth, grapefruit soda, chocolate bitters
All hail the king
White rum, browned butter, coconut, lime
Stranger in Moscow #7
Vodka, sake, green apple, wasabi, ginger beer
Down to Perth
Blended scotch, Hana hato, elderflower, miso, lemon, cardamom bitters
Bombay bazaar
Dark rum, Applejack, Yellow Chartreuse, grenadine, curry bitters
Shibuya crossing
Tequila, port wine, Amaro Montenegro, yuzu-kosho, lime, soda
Suze Q
Gin, Suze, Strega, Umeshu Kishu Monogatari
Princess fenty
Bourbon, blackberry, ginger, star anise, lemon, egg white
Open sesame
Gin, fortified wine, sweet vermouth, raspberry shrub, black sesame
Mr. Kabosu
Gin, kabosu, calpico, lemon, soda, orange bitters, egg white
Capitol Hill
Five spice rye, Fernet, sweet vermouth, orange bitters
Oh Vienna
Dark rum blend, Overproof rum, Cointreau, croissant, lime, angostura bitters
Peach, Please!
Cognac, Amontillado sherry, Absinthe, peach, lemon
Greensleeves
Gin, riesling, pineapple shrub, sage, lime, peychaud bitters
Pineberry trading Co.
Dark rum, coconut, lime, pineberry foam

Alcoholfritt - SEK 54

Calpico lemonade
Calpico, lime, soda, grape
Ginger lemonade
Ginger, lemon cordial, soda
Virgin in Moscow
Green apple, wasabi, lime, ginger beer

Frukost

På Miss Voon serverar vi frukost alla dagar i veckan, ingång via Elite Eden parks reception.

Måndag – Fredag: 06.30 – 10.00
Lördag: 07.00 – 11.00
Söndag: 08.00 – 12.00
Pris vardagar: SEK 170 / person
Pris helg: SEK 195 / person

Välkomna!

Middag

I det asiatiska köket kombineras många olika smaker, gärna vid en och samma måltid. Alla rätter på Miss Voon serveras i halvportioner, så att det ska vara lätt att kombinera och dela smakupplevelserna sinsemellan. Vi rekommenderar att man väljer 3-4 rätter per person vilket motsvarar förrätt samt huvudrätt.

Edamame
SEK 35
yuzusalt
Fjordlax
SEK 150
tartar, jalapeño, forellrom, rättika
Hummer
SEK 190
taco, ananas, shizokrasse, shishimi
Tryffel
SEK 130
dumpling, shiitake, kombu, japanskt päron
Oxrygg
SEK 140
råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi
Kammussla
SEK 140
ceviche, avokado, tobiko, koriander
Black Cod
SEK 145
gratinée, den-miso, ingefärsskott
Fläsksida
SEK 135
banh bao, hoisin, syrad gurka
Vildräka
SEK 145
tempura, chili-vitlök, lime, edamame
Oxribs
SEK 150
robatayaki, ingefära, wasabi-kizami
Lammracks
SEK 160
korean-bbq, gochujang, sparrisbroccoli
Omakase
SEK 630
7 rätter, köksmästarens val
Miss Voon grand dessert
SEK 175
Glass / Sorbet / Mochi
SEK 30
coupe Miss Voon
Five Spice
SEK 90
crème brûlée, blodgrape, apelsin
Matcha
SEK 85
udon, mango, keffirlime, vitchoklad
Choklad
SEK 100
fondant, körsbär, thaibasilika

Miss Voon Uppsala erbjuder er en exklusiv lunch för sällskap min. 20 personer där ni kan njuta av utsikten och maten lugnt och avskilt.

Vänligen maila reservation.uppsala@missvoon.se eller ring vår bokning mellan 12:00 – 16:00 på 018 – 472 25 00